Et par bæredygtige tips

Vilde æbler og solskin

September er en af mine yndlingsmåneder, og især efter denne alt for hede sommer, er det efter min mening skønt med lidt afveksling fra det varme vejr. I lørdags var jeg til høstmarked i Korsør med min familie. Solen skinnede faktisk så alle de flotte efterårsfarver virkelig kom til syne.

Høstmarkedet afholdes hvert år i Kløverhaven som er utrolig smuk og fyldt med masser af frugttræer. Det er efterhånden blevet en tradition at tage derud og byde efteråret velkommen.

Der er masser af aktiviteter til høstmarkedet både for børn og voksne.

Kløverhaven er utroligt charmerende med masser af fine træer, planter og blomster – også denne flotte gamle traktor.

Der vokser både æbler, pærer, kvæder, brombær og andre skønne frugter og bær i Kløverhaven. Det er skønt at plukke frugter direkte fra naturen og så smager efterårsæbler bare så friskt og lækkert.

Høstmarkedet arrangeres af Korsør Produktionsskole som står for alle aktiviteterne. De sælger også mad og drikke derude – her en lakseburger hvor laksen er røget over bål, så lækkert! vi fik også friskpresset æblemost.

Tjek listen her på Facebook over kommende høstmarkeder i hele Danmark.

Kender I nogle gode høstmarkeder?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et par bæredygtige tips