STRAWBERRYGIRL

Sommerferiesløvhed

 

Det er sommerferie og jeg nyder det i fulde drag. Vejret er jo bedre end nogensinde før, men når jeg ikke er ude og nyde solen er det også bare skønt at slappe af med lidt tv. Jeg har lavet en lille liste til inspiration, så hvis I lige har brug for en lille pause fra solen er de her programmer rigtig gode!

Line dater Norge

Skønneste Line Elvsåshagen rejser rundt i Norge og leder efter kærligheden. Det er ikke lige let, men spændende og lærerigt at følge med i. Jeg er helt vild Line og kan bestemt også anbefale ”Line fikser kroppen” som også kan ses hos DR. Programmet strækker sig over 6 afsnit.

 

Tæt på sandheden

Et utroligt morsomt program med Jonathan Spang som vært. Programmet sendes hver søndag og handler om ugens højdepunkter som gennemgås på humoristisk vis. Programmet er på to sæsoner med 11 afsnit.

 

Divatvillingerne

Programmet handler om tvillingerne Vita og Wanda. De er utrolig tætte og bor sammen og deler endda samme seng. Programmet er ret underholdende da tvillingernes forhold er både sødt og sjovt, men samtidig er det også spændende at få indblik i hvordan det har været for dem at vokse op i Norge med forældre fra Iran. Programmet er på syv afsnit.

 

Ung i Kina

Journalisten Billie JD Porter rejser rundt i Kina og undersøger forholdene og kulturen. Hvert afsnit har et tema og forklarer lidt om Kina. Det er virkelig interessant og lærerigt på samme tid. Programmet strækker sig over tre afsnit men kan kun ses indtil d. 27. juli – så I skal skynde jer!

Rejseholdet

Gode gamle! Rejseholdet er en all time favorit og kan lige nu ses på DR. Perfekt blanding af gode danske skuespillere og dramatiske scenarier med spænding på højt plan. Serien er på 30 afsnit fordelt over tre sæsoner.

Alle programmerne kan findes på DRs hjemmeside.

Billede fra weheartit.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRAWBERRYGIRL