JAPANOMANIA

DE BEDSTE LOPPESHOPS

loppe1

Jeg elsker at shoppe på loppemarkeder. Følelsen af at finde noget helt unikt og særligt, som ikke er til at få andre steder, er bare det bedste. For mig gælder det både for tøj og ting til hjemmet.

Ud over at være vild med loppemarkeder, er jeg også rigtig glad for Instagram-profiler som fungerer som online loppemarkeder. Man kan på den måde hele tiden følge med, og holde sig opdateret på gode fund.

Ovenstående billede er af vores dejlige, og lidt skæve, barbord. Det er fundet på DBA.dk hvor man virkelig også kan gøre nogle gode fund.

loppe2

Mine yndlings Instragram loppe-profiler er:

Habengood

De har det lækreste udvalg af retro og vintagefund. Butikkens ejere kører jævnligt på tur, både i Danmark og andre lande, for at indsamle de bedste loppe-goodies. Udover deres Instagram-profil, har de den fineste butik på Frederiksberg.

Adresse: Peter Bangs Vej 110, 2000 Frederiksberg

Loppehylder.dk 

Udover deres Instragram-profil er Loppehylder også en hyggelig lille butik som ligger lige bag Frederiksberg rådhus. Det er her privatpersoner som lejer hylderne, og man kan derfor finde mange forskellige slags ting. Vores fiske-kande på ovenstående billede  er fundet her.

Adresse: Frederiksberg Bredegade 1, 2000 Frederiksberg

Loppeguld

En superfin profil med rigtig mange lækre ting, især mange flotte keramikting og sødt hårpynt.

Oldkbh

Her er der også mulighed for at finde flotte barborde samt andre specielle vintage-møbler.

Kender I nogle gode steder at shoppe lopper?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JAPANOMANIA