SMUKKE SOMMERKJOLER TIL OVERKOMMELIGE PRISER

INDRE BY – GUIDEN

København K eller indre by, er nok en af de bydele flest af os bevæger os rundt i, og selv kan jeg godt blive lidt forvirret over de mange tilbud og indtryk, og glemmer ofte hvad jeg egentlig er på udkig efter. Derfor er denne guide også ret brugbar for mig selv, så jeg lige kan huske hvor alle de gode steder ligger gemt.


FOOD YES

salonen

Café Salonen

En utrolig hyggelig café med lænestole, masser af små kroge og hjørner hvor man kan putte sig med en kop kaffe og sladre med sine venner. Deres mad er superlækker og så serverer de også øl og har åbent til kl. 01 (så også lidt en bar).

Adresse: Sankt Peders Stræde 20, 1453 København

american

The American Pie Company

De lækreste tærter i ægte amerikanerstil. Man kan både få tærter med madfyld som grønsager og kød, og desserttærter, som deres formidable æbletærte. Man kan selv tilvælge flødeskum eller vaniljeis til tærterne, hvilket kun kan anbefales.

Adresse: Skindergade 25, 1159 København

fish

Fish N Chips i Torvehallerne

Fiskerikajen, som ligger i Torvehallerne, leverer en exceptionel god fish n chips. Portionerne er store og fisken er så lækker. Hele herligheden kommer i en fin boks, lige til at tage med på Israels Plads eller i Kongens have.

Adresse: Israels Plads 18, Stade H9G9 1362 Kbh. K.


SHOPPING

notredame

Notre dame:

Den fineste butik fyldt med alt godt til hjemmet. Både køkkengrej, keramik, lysestager, indpakningspapir og meget andet. Jeg elsker især Notre Dames julepynt som er meget unikt, funklende og sjovt.

https://notredame.dk/shop/frontpage.html

Adresse: Nørregade 7, København K

kongens2

Kongens klær:

En kælder tæt på Kongens have, fyldt med seje solbriller, flotte tasker og mange andre sjove fund. Priserne er gode og den ligger dejligt centralt, men også lidt hemmeligt, så man skal lige vide at den er der.

Adresse: Rosenborggade 10, 1130 København

episode

Episode og Wasteland:

Episode og Wasteland har været mine yndlingsbutikker altid. Jeg har sat dem i samme kategori, da jeg synes at de minder meget om hinanden, og ligger dejligt tæt på hinanden. Begge butikker har et rigtig godt udvalg af Levis jeans, Berét huer, smukke sommerkjoler og meget andet genbrugsguld.

Episode: Larsbjørnstræde 8, København K.

Wasteland: Studiestræde 19  


WHAT TO DO 

bastard

Spil brætspil på Bastard:

En perfekt kombination af øl, snacks og brætspil. Bastard er en superhyggelig cafe midt i byen, og for 25 kr. kan man spille alverdens sjove brætspil en hel aften. Man skal dog være tidligt ude hvis man gerne vil have plads, da stedet er ret populært.

Adresse: Rådhusstræde 13, 1466 København K

http://bastardcafe.dk

charlies

Nyd en drink eller øl på Charlies bar:

En hyggelig lille bar som serverer specieløl og lækre drinks. Der er god stemning og selve baren minder lidt om en irsk pub, på den gode gamle måde. Stedet er perfekt til en efter-shopping øl/drink, hvilket min kæreste og jeg ofte gør som afslutning på en god dag.

Adresse: Pilestræde 33, 1112 København

designmuseet

Besøg Designmuseet:

Et superflot museum med de fineste designs. Museet ligger i en smuk bygning med en have i midten. Der er også en hyggelig cafe hvor man kan spise mad eller nyde en kop kaffe. Museet har så mange flotte udstillinger, så man kan sagtens bruge flere timer derinde – og så er det gratis at komme ind hvis man er under 26 år eller studerende.

Adresse: Bredgade 68, 1260 København

https://designmuseum.dk


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SOMMERKJOLER TIL OVERKOMMELIGE PRISER