TO THE CATLADIES

LÆKKERT OG HJEMMELAVET

scrub-gange-2

Det er meget vigtigt for mig at vide hvad jeg kommer på og i min krop. Derfor synes jeg at det er rigtigt lækkert at lave sine egne lette beautyprodukter. Her kommer mine yndlingsopskrifter på en scrub til fødderne + en scrub til kroppen – de er billige og så lette.

1. Fodscrub

Citronsaft

Groft salt

Rørsukker

Olivenolie

Jeg blander bare det hele sammen i en lille skål, og skrubber mine fødder med det (gerne efter et fodbad), hvorefter jeg skyller dem i vand. Mængden er ikke så vigtig, jeg tager gerne 2 spiseske sukker og 2 spiseske salt, ¼ del af en citron og så meget olie så det bliver en sammenhængende masse.

2. Bodyscrub

Rørsukker

Olivenolie

Verdens mest enkle opskrift, men meget effektiv – huden bliver blød og frisk efter et bad med sådan en scrub. Jeg plejer at bruge 4-5 spiseske sukker og blande med olien til det bliver en sammenhængende masse. Jeg bruger gerne scrubben mens jeg har balsam eller hårkur i håret i badet, og så skyller jeg den af efterfølgende.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO THE CATLADIES