INDRE BY - GUIDEN

WEEKENDOPLEVELSER I KØBENHAVN

magnolie

 

Det er endelige weekend og de har lovet dejligt solskin de næste par dage – det er jo skønt. København er fuld af spændende oplevelser og jeg har her lavet en liste over nogle af dem jeg gerne selv vil opleve. Jeg håber at I alle får en god forårsweekend.

Forårsmarked på Værnedamsvej

I dag, lørdag d. 5. maj holdes det første forårsmarked på Værnedamsvej. Jeg elsker den hyggelige lille gade mellem Vesterbro og Frederiksberg, som er fyldt med de fineste butikker. Alle butikkerne sætter boder op udenfor, og så kan ellers gå på opdagelse og gøre kup til gode priser.

Læs mere her

 Loppemarked på Enghavevej

I dag, lørdag d. 5. maj, er der loppemarked på Enghavevej. Både butikker og private kan have boder, hvilket er en superfed blanding.

Læs mere her

Vouge like a painting

I dag, lørdag d. 5. maj åbner udstillingen ”Vouge like a painting” i kunstforeningen gl. strand. Jeg glæder mig virkelig meget til at se den!

Læs mere her

 Tradonomarked

På søndag d. 6. maj holder Tradono loppemarked i Store Kannikestræde 19 fra kl. 10 – 16. Her kan man købe lækkert secondhand tøj fra seje modebloggere og instagrammers.

Læs mere her

 Åbning i Blox

Københavns nye kulturhus, Blox, holder officiel åbning på søndag. Jeg selv har kontor i den nye superflotte bygning og kan kun anbefale at komme forbi og se den indefra.

Læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDRE BY - GUIDEN