CLUELESS

GENBRUGSGULD I DYRERIGET

saga1 saga2

 

I oktober 2016 fik min kæreste og jeg vores lejlighed sammen, og derefter gik der ikke lang tid før vi besluttede os for at få en kat.

Jeg har fulgt katten, Monty, på Instagram i noget tid, og på den måde fik jeg øjnene op for at adoptere en kat fra et internat, en såkaldt ”brugt” kat. Jeg kiggede både på DBA og hjemmesider for diverse internater, og vi endte med at tage ud og besøge Dyreværnets internat i Rødovre.

Min kæreste og jeg havde allieret os med min lillesøster som en tredje dommer, så vi var helt sikre på at komme hjem med den rigtige kat. Der gik dog ikke lang tid, før min kæreste så Saga og blev helt vild med hende. Vi var alle helt betagede af hende og blev enige om at hun skulle med os.

Vi har haft Saga i over 1 år nu, og hun er den skønneste og sjoveste kat.

At adoptere et ”brugt” dyr fra et internat eller fra et andet hjem, er en virkelig god ide efter min mening. Der er så mange dejlige dyr som mangler hjem, og i stedet for eksempelvis absolut at skulle have en kat fra den er killing, er det virkelig værd at overveje at adoptere et dyr.  Det skaber ikke bare en forskel for dig og din familie, men også et nyt liv for et dyr som ønsker et nyt hjem.

Hos Dyreværnet bliver dyrene passet godt på, og de ansatte sørger for at dyrene kommer til hjem som passer lige præcis til dem. Jeg kan kun anbefale at tage et kig hos de forskellige internater, hvis man kunne tænke sig et familiemedlem med pels.

Skriv endelig hvis I har spørgsmål om Saga, Dyreværnet eller noget helt tredje.

Se de dejlige dyr her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLUELESS